Monday, March 24, 2014

PEVAJ, BRATEEEEE!!!!

     U Domu Kulture ,17.03.2014. , premijerno je izveden nastavak urnebesne predstave “Pevaj, brate 2”.

             Spektakularnim izvođenjem, Milan  Vasić, Andrija Milošević  i Milan  Kalinić , oduševili su publiku svojim  glumačkim sposobnostima . Glumci su aleksinačkoj publici pružili i više od očekivanog, što se i moglo zaključiti po ovacijama i aplauzu koji su dobili, kao i zadovoljnim licima koja su se mogla videti po završetku predstave.


   Pitali smo Milana Vasića…



1.Vaš sastav je odlično sklopljen, pravi  trio! Zanima nas, da li Vi mislite da je baš ovaj sastav doprineo tome da se predstava iznese na ovaj način ?
 -Pa, pokušavali su mnogi posle nas, ali nisu uspeli. Naš sklop je bukvalno  bio na prvom mestu, u pravo vreme, sa pravim osobama i sa pravim tekstom, zato je ovoliki uspeh.
 2. Kako se temperament   Vašeg   lika  slaže sa Vama, ima li sličnosti?
 -Ovaj lik nema veze sa mnom, ja rep muziku ne slušam. Drugo, ne ponašam se tako, ali pošten je i eto, neko poštenje ga veže sa mnom… 

                     3. Za šta se pre opredeljujete, drame ili komedije?
          -Nema pravila za šta se ja odlučujem.. Zavisi od toga šta mi ponude. Volim da igram i jednu i drugu, lepše je igrati komedije zato što zabavljaš narod. Podjednako igram i drame i komedije..

                     4.Da li su ispunjena Vaša očekivanja za ovu predstavu?


-Više i ne mislim o tome, mi smo i prvi deo igrali 200 puta i nikada u životu nije bila loša predstava. Ne postoji publika koja ne prepoznaje komediju, često se sreću sa političkim stavovima i evrovizijom…
 
                                                                                        Priredile:

                                                                                       -Milica Pešić

                                                                                       -Anđela Marković
 

 


No comments:

Post a Comment